Geen producten (0)

Verzenden & retourneren

Verzending & levering
Wanneer je bestelling voor 15:00 uur is geplaatst, wordt de bestelling dezelfde werkdag nog verzonden. Je krijgt aan het einde van de dag een verzendbevestiging. Bij een pakket krijg je een e-mail met daarin de track en tracecode van jouw PostNL pakket toegestuurd. Bij een brievenbuspakket wordt er geen track en tracecode verstuurd.

Verzendkosten in Nederland
Verzendkosten €4,95

Verzendkosten in België en Duitsland
Verzendkosten €8,95

Retourneren
Vanaf het moment dat je jouw bestelling thuisbezorgd krijgt, heb je deze 14 dagen op zicht. Binnen deze termijn kun je het artikel passen en bekijken. Na 14 dagen is de koopovereenkomst bindend. Ben je niet tevreden, kun je het artikel binnen 14 dagen ruilen of retourneren.

Dit gaat als volgt;

  • Stuur een e-mail voor retour naar info@kyonofashion.nl Vermeld hierbij je adresgegevens, artikelomschrijving en artikelnummer. (Hierdoor maak je gebruik van je herroepingsrecht)
  • Geef het pakketje (in de orginele verpakking) af bij een postkantoor van Post NL. 
  • De verzendkosten voor ruilen en retourneren zijn voor eigen rekening.
  • Er volgt geen terugbetaling als het geretourneerde artikel vlekken vertoond, zichtbaar gedragen, beschadigd is, of te laat retour is gestuurd.
  • Wij zijn niet aansprakelijk voor het zoekraken van een pakketje dat retour komt. Bewaar hierom altijd je verzendbewijs van Post NL


Bij ontvangst

Wanneer wij het artikel retour ontvangen hebben, dan ontvang je van ons een e-mail. We zullen het aankoopbedrag binnen 7 dagen terugstorten op jouw rekeningnummer. In het geval van betaling met creditcard, is het bedrag pas zichtbaar in jouw eerstvolgende maandoverzicht.

LET OP: De bestelling in originele verpakking retourneren.
LET OP: Vergeet geen e-mail te sturen wanneer je iets retour stuurt, anders kunnen we het retourbedrag niet op je rekening verwerken. 


Retouradres:
KYONO Fashion
Mr. Hermansstraat 4
5864 BS Meerlo

(Dit is geen bezoekadres)